Koshi-Chimes


Koshi_Klokker eller Koshi-Wind Chimes

Nettbutikken finner du her: Klikk her for Nettbutikk

Vi er nå glade for å tilby en helt nytt, originalt klokkespillet kalt Koshi. Dens unike lyd og harmoni er enestående og virker særdeles avslappende. Både for barn og voksen.

Hver klokkespill er nøye håndlaget ved foten av Pyreneene.

Koshi chimes er tilgjengelig i fire typer etter egen noteskala (mp3 utvalget nedenfor).
Tematisk klokkespill er oppkalt etter de fire grunnleggende elementer – jord, vann, ild, luft. Chimes har åtte metallstenger som er nøyaktig innstilt, har spesifikke fargetoner. Hver klokke kan brukes sammen med andre (opprette en harmonisk resonans). Når du virvler Koshi klokken er den utpreget rik på overtoner.

Er produsere ibambus finér, som er sterkere enn naturlig bambus. Dessuten, behandlet med naturlig olje. Røret trukket ut av tynne lag av bambus. Denne nye teknologien gir lyd større dybde og forbedrer harmoni.

zvonkohra-koshi-chimes-300x266

Chimes er egnet for bruk i hjemmet, samt for bruk i musikkterapi (for personer med nedsatt funksjonsevne, personer med behov for en spesiell tilnærming sosial omsorg, etc.). Det høres godt ut og er bra for klienter med alvorlige funksjonshemminger. for Barn også er det veldig populært (vi anbefaler det for din egen bruk til barn fra 3 år og over).

Koshi klokkespill bør være egnet for utendørs bruk. Dessverre, bør som alle tresorter, artiklene også regelmessig behandles med en beskyttende olje. På dette punktet, uten foreløbig erfaring kan produsenten kan gi noen garanti for utendørs bruk og varighet av klokkene.

Lyd eksempler (Du kan spille flere samtidig)

Jord – toner: GCEFGCEG –

Vann – toner: ADFGADFA –

Ild – toner: GBDGBDGA –

Luft – toner: ACEABCEB –

Du kan også gå direkte til vår nettbutikk for å kjøpe.

Klikk her for Nettbutikk

Kontakt oss for mer informasjon eller bestilling.

Du må logge inn for å legge inn kommentar.